Despre Noi

    Am auzit, am vazut si stim si noi ca piata de servicii auto din Romania nu iti ofera o rezolvare tocmai placuta la problemele masinii tale.
De aceea e firesc sa ti se para un chin mersul in service si orice tine de reparatii auto, pentru ca stii din start ca o sa te lovesti de aceleasi situatii carora nimeni nu le gaseste solutii.
Pentru ca serviciile oferite sunt de cele mai multe ori depasite de cerintele si asteptarile tale - normale de altfel. Iar toate problemele de care te lovesti formeaza experienta neplacuta cu service-ul auto romanesc.

O experienta pe care noi vrem s-o schimbam, s-o reinventam aducand-o la normalitate. Si putem face asta, pentru ca avem cateva atuuri care ne fac diferiti:

> Suntem transparenti si cinstiti cu tine. Credem ca o experienta normala inseamna sa stii oricand ce se intampla cu masina ta cata vreme se afla la noi. Ne poti intreba cand vrei, iti vom spune stadiul in care se afla, dar si cat mai dureaza si de ce;

> Iar de cele mai multe ori, nici nu are de ce sa dureze. Suntem cel mai rapid service auto, avem o capacitate de lucru foarte mare, deci treaba merge repede si n-o sa astepti mult pana sa-ti iei masina inapoi. Pentru ca asa e normal, s-o conduci, nu sa te rogi sa fie gata odata;

> Avem servicii all inclusive pentru orice client, indiferent cine esti. Te simti ca la un hotel all inclusive - noi rezolvam tot pentru tine, de la preluarea masinii, la suportul non-stop sau obositoarele probleme birocratice.